Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Ninch Collections

  1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Ninch Collections, gevestigd te [bedrijfsadres], Nederland, en de klant, met betrekking tot de verkoop en levering van producten via de website van Ninch Collections.

  2. Bestellingen en Overeenkomsten 2.1 Door een bestelling te plaatsen via de website van Ninch Collections, doet de klant een aanbod om een product te kopen onder de voorwaarden zoals vermeld in deze algemene voorwaarden. 2.2 Ninch Collections behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren in geval van een vermoeden van fraude, onjuiste prijsvermelding of andere onregelmatigheden.

  3. Prijzen en Betaling 3.1 Alle prijzen op de website van Ninch Collections zijn vermeld in euro's en zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. 3.2 Betaling dient te geschieden via de betaalmethoden die op de website worden aangeboden. 3.3 Ninch Collections behoudt zich het recht voor om de prijzen op elk moment te wijzigen. Prijswijzigingen hebben geen invloed op reeds geplaatste bestellingen, tenzij anders overeengekomen.

  4. Levering 4.1 Ninch Collections streeft ernaar om bestellingen binnen een redelijke termijn te leveren. Leveringstermijnen zijn echter indicatief en kunnen niet worden gegarandeerd. 4.2 Het risico van verlies of beschadiging van de producten gaat over op de klant op het moment van levering. 4.3 Eventuele vertragingen in de levering geven de klant geen recht op schadevergoeding of het annuleren van de bestelling, tenzij anders overeengekomen.

  5. Retourneren en Herroepingsrecht 5.1 De klant heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling de overeenkomst te herroepen, zonder opgave van redenen. 5.2 Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, dient de klant binnen de gestelde termijn schriftelijk contact op te nemen met Ninch Collections en de producten ongebruikt en in originele staat te retourneren. 5.3 De kosten en het risico van het retourneren van de producten zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen. 5.4 Ninch Collections zal binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten het aankoopbedrag terugbetalen aan de klant,

NINCH

BAHIYA ABAYA

This beautiful abaya can be recognized by the unique sleeve design. The dress includes a underdress with long sleeves that can be worn on its own. Multiple sizes and colors available.

SHOP BAHIYA ABAYA

NINCH

BAHIYA ABAYA | Tiffany

SHOP BAHIYA ABAYA | Tiffany

NINCH

BAHIYA ABAYA | Rouge

SHOP BAHIYA ABAYA | Rouge

NINCH

AMAR ABAYA

The perfect dress for daily wear that prioritise comfort. The dress includes a underdress with short sleeves that provides lightness. Multiple sizes and colors available.

SHOP AMAR ABAYA

NINCH

AMAR ABAYA | Midnight

Our unique AMAR ABAYA includes a underdress with short sleeves that provides lightness.

SHOP AMAR ABAYA | Midnight

NINCH

BAHIYA ABAYA

SHOP BAHIYA ABAYA

NINCH

AMAR ABAYA