Verzendbeleid

Verzendtijd


Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden. Houd er rekening mee dat er vertragingen kunnen optreden als gevolg van onvoorziene omstandigheden.

Verzendkosten


De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht en de afmetingen van uw bestelling en de verzendlocatie. Verzendkosten worden bij het afrekenen weergegeven en kunnen variëren afhankelijk van uw locatie.

Retourbeleid 


We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop, maar als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling. Artikelen moeten ongedragen en in de originele verpakking worden geretourneerd. De klant is verantwoordelijk voor de retourkosten. Voor meer informatie kunt u de pagina 'retourneringsbeleid' raadplegen op onze pagina.

Internationale verzending


We bieden internationale verzending aan tegen een extra vergoeding. Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren afhankelijk van uw locatie. De klant is verantwoordelijk voor eventuele douanekosten die van toepassing zijn op de bestelling.

NINCH

BAHIYA ABAYA

This beautiful abaya can be recognized by the unique sleeve design. The dress includes a underdress with long sleeves that can be worn on its own. Multiple sizes and colors available.

SHOP BAHIYA ABAYA

NINCH

BAHIYA ABAYA | Tiffany

SHOP BAHIYA ABAYA | Tiffany

NINCH

BAHIYA ABAYA | Rouge

SHOP BAHIYA ABAYA | Rouge

NINCH

AMAR ABAYA

The perfect dress for daily wear that prioritise comfort. The dress includes a underdress with short sleeves that provides lightness. Multiple sizes and colors available.

SHOP AMAR ABAYA

NINCH

AMAR ABAYA | Midnight

Our unique AMAR ABAYA includes a underdress with short sleeves that provides lightness.

SHOP AMAR ABAYA | Midnight

NINCH

BAHIYA ABAYA

SHOP BAHIYA ABAYA

NINCH

AMAR ABAYA